|
Skarżyskie forum komunikacji miejskiej
|
|
Autor |
Wiadomość |
Szymon
Kierowca
|
|
Sro Sty 19, 2011 18:29 |
|
 |
Reklama
|
|
Sro Sty 19, 2011 18:29 |
|
 |
Paweł_K
Główny dyspozytor
|
|
|
Jak widać winne są Starachowice, bo to u nich nie ma zniżek...
_________________ "Dla dobra mieszkańców - z pożytkiem dla miasta" |
|
Sro Sty 19, 2011 18:49 |
|
 |
R@dzio_D
Kierowca
|
|
|
aż się chce zaśpiewać:
"Pojawiasz się i znikasz, i znikasz, i znikasz,
Mam na twym punkcie bzika, mam bzika, mam bzika..."
A tak na serio to prawda. MZK Starachowice oraz MKS to są podstawowe środki komunikacji dla młodzieży ( z Parszowa,Wąchocka,Wielkiej Wsi itd.) oraz dla dorosłych, którzy muszą się dostać do S-ka. Mój kolego jeździ A do szkoły z Parszowa i mówił mi że w grudniu wystąpił problem z kupieniem biletu miesięcznego. Przez 4 dni nie sprzedawali, bo MZK myślało nad podwyżką cen i nawet na osobne bilety miesięczne!!!( i to są potwierdzone fakty, bo sprawdziłem). Teraz nawet MKS od 1.02 podnosi ceny i nie potrafi dogadać się w tej sprawie, dlatego według mnie i MZK i MKS ponoszą odpowiedzialność za to co się dzieje na linii A. No MKS mniejszą ale jednak jest również winien. Trzeba aby Starach. i S-ko wreszcie doszli do porozumienia co się dzieje, i może coś da ten urywek Teleexpressu do myślenia...
bo przecież najważniejsze jest zadowolenie pasażera i jakość usług, a nic nie osiągną podnosząc ceny i bawiąc się ulgami, a nawet tylko stracą.
Busy już czekają na taką okazję. Bilet kosztuje 2,5zł z Parszowa a młodzież płaci 2 zł. To się ludziom opłaca teraz tym jeździć a nie autobusami i to jeszcze drogimi... Nie no niech się zastanowią nad ich ruchami, bo jeszcze dojdzie do ( pukam 3 razy w niemalowane) rozwiązania umowy z MZK, a to by rozbiło całą "Agatkę"
|
|
Sro Sty 19, 2011 22:11 |
|
 |
Reklama
|
|
Sro Sty 19, 2011 22:11 |
|
 |
|